Club maakt over twee duels gehakt van Cercle: 3-8

11 februari 2015, 22:48

Met groot vertoon van macht heeft Club Brugge zich geplaatst voor de finale van de Beker van België. Over twee wedstrijden bleek de koploper van de Belgische Jupiler League veel te sterk voor stadgenoot Cercle.

De spanning in de tweestrijd tussen Club en Cercle was er al na de eerste negentig minuten, vorige week, uit. Dat duel eindigde in 5-1, voordat de return een formaliteit was. Fans van Club Brugge legden voor de gelegenheid doosjes met tissues neer in het stadion van de stadgenoot en dat bleek geen overbodige luxe, want de supporters van Cercle hadden ook in de return geen enkele reden tot juichen. Na vijftig minuten was de stand 0-2 en pas nadat Club daarna met tien man kwam te staan na een rode kaart voor Duarte, deed de thuisploeg iets terug. Het scoorde twee keer, maar tussendoor wist ook Club het net nog éénmaal te vinden.

In de finale van de Beker van België stuit Club vermoedelijk op Anderlecht, dat in de andere finale de uitwedstrijd tegen AA Gent met 0-2 won. De return van die ontmoeting is donderdagavond in Brussel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen