Hekkensluiter Parma beleeft weer rampzalige avond

11 februari 2015, 19:54   Bijgewerkt: 11 februari 2015, 21:05

Aan de ellende van AC Parma komt maar geen eind. De nummer zes van vorig seizoen heeft woensdag weer een volgende dreun moeten incasseren: het verloor op eigen veld met 0-1 van Chievo Verona. Door dat resultaat is de situatie van de hekkensluiter in de Italiaanse Serie A weer een stukje uitzichtlozer geworden.

Tien puntjes pakte Parma tot nu toe dit seizoen. Eén daarvan moest de club inleveren als gevolg van een straf van de Italiaanse bond, opgelegd naar aanleiding van de financiële problemen bij Parma, waardoor er negen overblijven. Dat is veel te weinig, zeker voor een club die vorig seizoen als zesde eindigde. Degradatie dreigt en signalen dat een ommekeer aanstaande is, zijn er niet. Met Chievo kwam woensdag een directe concurrent op bezoek en dus was het van enorm belang om een goed resultaat te behalen, maar opnieuw bleef de ploeg van de geplaagde coach Roberto Donadoni met lege handen.

Al na een half uur was de eerste dreun een feit voor Parma. Daniele Galloppa kreeg kort achter elkaar twee keer een gele kaart en moest gaan douchen, tot zijn grote ongeloof en frustratie. Hij haalde verhaal bij de scheidsrechter en hield deze zelfs even vast, wat hem mogelijk op een forse schorsing komt te staan. Enig effect had het niet, Parma moest met tien man verder. De elf van Chievo scoorde vervolgens na rust, via Ervin Zukanovic. De centrale verdediger uit Bosnië-Herzegovina krulde een vrije trap in de bovenhoek.

Parma liep zo tegen zijn vijfde nederlaag op rij aan en zag Chievo, dat voor dit duel drie keer op rij verloren had, verder uit het zicht verdwijnen. De ploeg uit Verona heeft nu 21 punten en staat net boven de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen