Balotelli eindelijk de held: "Hij heeft het verdiend"

11 februari 2015, 10:44

Mario Balotelli was dinsdagavond de gevierde man bij Liverpool. De excentrieke Italiaan maakte eindelijk zijn eerste doelpunt in de Premier League en schoot zijn ploeg op het eigen Anfield naar een fraaie en belangrijke 3-2 overwinning op Tottenham Hotspur. Zijn teamgenoten en de technische staf van Liverpool zijn blij met zijn belangrijke treffer, die pas in de 83ste minuut viel.

De spits kwam afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag over van AC Milan, maar kon nog niet aarden in Liverpool. De opluchting zal zodoende groot zijn bij Balotelli. Assistent-manager Colin Pascoe vindt dat het loon naar werken is. "Mario werkt altijd hard op de training. Hij kampte onlangs met fysieke klachten, maar hij knokte zich daar doorheen. Hij verdiende de winnende goal. Hij is intens gelukkig. Ik weet zeker dat hij heel blij is", aldus de assistent van Brendan Rodgers.

Verdediger Mamadou Sakho vindt het mooi dat de last van de doelpuntendroogte in de competitie van de schouders van Balotelli gevallen is. "Het is geweldig nieuws voor hem en de club. Ik hoop dat hij nog veel doelpunten zal maken, omdat hij een goede jongen is en elke dag hard werkt op de training. Ik ben blij voor hem", aldus de Fransman.

Middenvelder Adam Lallana, die de assist gaf bij de 3-2 van Balotelli, hoopt ook dat het een voorbode zal zijn voor nog veel treffers van de Italiaan. "Hij moet hard blijven werken. Als hij dit doet, dan zullen de fans hem blijven steunen. Hij heeft de kwaliteiten om goals te maken. Als hij ervoor blijft knokken, dan weet ik zeker dat er meer treffers zullen volgen."

Balotelli snoerde zijn criticasters niet alleen tegen Spurs, maar ook op Instagram de mond:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen