De Zeeuw: "Overtuigd dat NAC in Eredivisie gaat blijven"

10 februari 2015, 18:53

NAC Breda knokt volop tegen degradatie, maar Demy de Zeeuw blijft positief. "Ik ben ervan overtuigd dat we met NAC in de Eredivisie gaan blijven", zegt de 31-jarige middenvelder in gesprek met Voetbal International. De Zeeuw is de nieuwste aanwinst van de Bredase club. De voormalig Oranje-international zat al enige tijd zonder club na zijn vertrek bij Anderlecht.

"Eind vorig jaar was er ook al sprake van dat ik naar NAC zou gaan, alleen hoopte ik in die fase nog op een mooie club in de Amerikaanse competitie. Dat bleek lastig", vervolgt De Zeeuw. "Ik ben toch een speler die een poosje niet heeft gespeeld. Dan kom je niet automatisch aan de bak. Toen de kans zich voordeed dat ik nu alsnog naar NAC kon, heb ik niet getwijfeld. Ik kijk ernaar uit weer te voetballen."

De Zeeuw is naar eigen zeggen fit. "Al spreekt het voor zich dat ik nog wel wat wedstrijdritme mis. Maar voetballen verleer je niet. Het schort bij NAC aan een speler die spitsen vrij voor de keeper kan zetten, iemand met creativiteit. Ik hoop dat ik die rol kan gaan vervullen", aldus De Zeeuw. Hij gaat ervan uit dat hij komende zaterdag tegen ADO Den Haag al aan de aftrap staat bij NAC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen