De Zeeuw verkast op amateurbasis naar NAC Breda

7 februari 2015, 23:33

Demy de Zeeuw is de rest van het seizoen in het geel-zwarte shirt van NAC Breda te bewonderen. De controlerende middenvelder heeft zich op amateurbasis verbonden aan de huidige nummer zeventien van de Eredivsiie. Dat heeft de Brabantse club vlak na de verloren thuiswedstrijd tegen Vitesse (0-1) via de officiële kanalen gecommuniceerd.

De Zeeuw trainde voor de winterstop al een tijdje mee met de selectie van NAC, maar van een samenwerking kwam het destijds niet. De middenvelder heeft een transfervrij status en wordt een dezer dagen medisch gekeurd. De komende dagen zal het papierwerk ook nog in orde gemaakt worden. De Zeeuw debuteerde bij Go Ahead Eagles in het betaalde voetbal en kwam via AZ bij Ajax terecht. Na twee seizoenen in Amsterdam maakte hij de overstap naar Spartak Moskou, dat hem ook nog verhuurde aan Anderlecht. Na zijn vertrek uit Brussel afgelopen zomer zat hij zonder club.

"We zijn blij dat we alsnog gebruik kunnen maken van de diensten van De Zeeuw. Hij is een speler met veel ervaring die absoluut iets toevoegt aan onze selectie", zegt technisch directeur Graeme Rutjes over de komst van De Zeeuw, die 27-voudig international van Oranje is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen