Dordrecht en ADO scoren niet in matig degradatieduel

7 februari 2015, 20:32   Bijgewerkt: 7 februari 2015, 20:50

De degradatiewedstrijd tussen FC Dordrecht en ADO Den Haag is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. In de eerste helft zag ADO een doelpunt afgekeurd worden en een handsbal van Dordrecht-verdediger Joris van Overeem niet bestraft worden. ADO heeft door dit gelijke spel nog altijd geen enkele uitzege gepakt dit seizoen.

In 2007 speelden FC Dordrecht en ADO Den Haag voor het laatst tegen elkaar in het Riwal Hoogwerkers Stadion aan de Krommedijk. De wedstrijd werd toen nog een niveau lager gespeeld in de Jupiler League. Dordrecht was in die ontmoeting met liefst 5-0 te sterk voor de Hagenaren. Een uitslag die de huidige hekkensluiter van de Eredivisie vanavond (zaterdag) goed had kunnen gebruiken.

ADO leek even later namelijk wel op voorsprong te komen via Aleksander Jakovenko. Funso Ojo ging in de fout en liet zich de bal afsnoepen op de achterlijn. De bal werd teruggespeeld op Jakovenko, die beheerst de 1-0 binnenschoof. Na enig overleg verdween dat doelpunt weer van het scorebord omdat Gözübüyük aangaf het buitenspel zou zijn geweest. Ruststand: 0-0.

Dordrecht komt met dit gelijke spel een puntje dichterbij NAC Breda, dat zeventiende staat. De ploeg van Ernie Brandts kijkt nog altijd tegen een gat aan van drie punten. ADO blijft op de veertiende plaats staan, maat voelt de hete adem van Go Ahead Eagles.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen