Fraser over komst Sno: "Die kans is niet echt groot meer"

6 februari 2015, 20:03

Eerder deze week waren er berichten dat Evander Sno zijn loopbaan mogelijk vervolgt bij ADO Den Haag, maar afgaande op de woorden van coach Henk Fraser is dat niet meer heel waarschijnlijk. "Die kans is niet echt groot meer", zegt de oefenmeester tegen Omroep West.

Alleen een topfitte Sno is welkom bij ADO Den Haag, benadrukte Fraser eerder deze week al. "Als blijkt dat hij niet wedstrijdfit is, gaat er dan een streep door zijn naam? Ja, Ik ga mensen niet optrainen. Ik heb ze direct nodig", legde hij uit.

En dus geen Sno bij ADO, komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Fraser wil tegen de hekkensluiter de midweekse zege op FC Twente een passend vervolg geven. "De realiteit is dat we tot nu toe na een overwinning die lijn niet hebben kunnen doortrekken", zegt Fraser. "Dat wordt nu de volgende opdracht: proberen een goede serie neer te zetten." Aaron Meijers vult aan: "Als we het morgen tegen FC Dordrecht weggeven, dan heeft de overwinning tegen FC Twente totaal geen zin gehad."

Fraser kan tegen Dordrecht weer rekenen op Dion Malone en Michiel Kramer. De eerste was tegen Twente geschorst, de laatste zat in de lappenmand. Maar of de twee ook gaan spelen aan de Krommedijk, laat Fraser nog in het midden. "De opstelling geef ik nog niet, want die wil ik eerst aan de spelers zelf vertellen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen