Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Moisander gaat akkoord met één duel schorsing

Moisander gaat akkoord met één duel schorsing

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 februari 2015 – Niklas Moisander staat één wedstrijd aan de kant. De verdediger van Ajax kreeg donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen AZ (0-1) na ruim een uur spelen een directe rode kaart. Hij is akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van de KNVB.

Volgens de aanklager ontnam Moisander de Alkmaarse ploeg een scoringskans. De Fin noemde de rode kaart na afloop van de wedstrijd nog 'een heel rare beslissing' en hoopte dat een schorsing zou uitblijven. "Ik denk dat de kaart geseponeerd wordt. Als die rode kaart voor Jetro Willems geseponeerd wordt, moet dat hier ook gebeuren", verwees de international tegenover onder meer FCUpdate.nl naar de prent voor de linksback van PSV in de wedstrijd tegen NAC Breda.

Moisander komt echter niet onder een schorsing uit en mist het duel van komende zondag met Go Ahead Eagles. Door de nederlaag tegen AZ liep de achterstand van Ajax op koploper PSV op tot twaalf punten. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd