Real: Rodríguez geopereerd, Marcelo blijft geschorst

5 februari 2015, 19:37

Real Madrid laat donderdagavond via de officiële kanalen weten dat James Rodríguez met succes is geopereerd aan zijn rechtervoet. De Colombiaanse spelmaker brak gisteren (woensdag) in het duel met Sevilla FC (2-1 winst) een middenvoetsbeentje.

Real Madrid zegt niets over de verwachte herstelperiode van Rodríguez, maar volgens Spaanse media bedraagt deze ongeveer twee maanden. Dat zou een tegenvaller zijn voor Real, aangezien de auteur van het mooiste doelpunt van 2014 in zijn eerste jaar bij de Koninklijke al is uitgegroeid tot een vaste waarde. In twintig competitieduels was Rodríguez goed voor acht goals en zeven assists.

Naast Rodríguez ontbreekt komende zaterdag ook Marcelo bij Real Madrid in de kraker tegen landskampioen Atlético Madrid. De Braziliaanse verdediger incasseerde tegen Sevilla zijn vijfde gele kaart, wat automatisch leidt tot een schorsing. De kaart was volgens de Champions League-houder echter onterecht en ze tekende dan ook protest aan bij de Spaanse voetbalbond, maar kreeg nul op het rekest. Mogelijk gaat Real Madrid nog wel in beroep tegen de uitsluiting van Marcelo voor de burenruzie. Cristiano Ronaldo keert tegen Atlético juist terug van een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen