De Guzman met Napoli naar halve finale Coppa Italia

De Guzman met Napoli naar halve finale Coppa Italia

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 februari 2015 – Jonathan de Guzman staat met Napoli in de halve finale van het toernooi om de Coppa Italia. De Napolitanen versloegen Internazionale door een laat doelpunt van Gonzalo Higuaín.

Inter kende in Napels een goede start en kwam ook bijna op voorsprong. Mauro Icardi raakte met zijn afstandsschot de paal. In het vervolg van de eerste helft had de Inter-defensie het zwaar te verduren, maar gescoord werd er niet.

De wedstrijd leek in de tweede helft af te stevenen op een verlenging, maar Higuaín bepaalde anders. De Argentijn strafte in de 93ste minuut een verdedigingsfout van Inter af en plaatste de bal in de verre hoek. De Guzman stond toen al niet meer op het veld. De Oranje-middenvelder werd na 84 minuten gewisseld.

In de halve finale neemt Napoli het op tegen het Lazio van Stefan de Vrij en Edson Braafheid. Op 4 maart wordt de heenwedstrijd in Rome gespeeld en op 8 april volgt de return in Napels. De andere halve finale gaat tussen landskampioen Juventus en Fiorentina.

Reacties

gerelateerd