Onbegrip bij Boulahrouz: "Ik herkende onszelf niet meer"

5 februari 2015, 00:47

In de eerste helft liet Feyenoord woensdagavond een prima indruk achter in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, maar in de tweede helft ging het vervolgens helemaal fout. Khalid Boulahrouz, die de geblesseerde Luke Wilkshire in de basisopstelling van de Rotterdammers verving, baalt stevig van het feit dat de wedstrijd volledig uit handen werd gegeven.

"De eerste helft was zeker goed. We hadden controle en we zetten Heerenveen vol onder druk. We kwamen goed op 1-0, door een fantastische goal", zei Boulahrouz na afloop van de wedstrijd tegen onder meer FCUpdate.nl. "Daarna verloren we de controle. We werden slordig en dan wordt het moeilijk. Zij kregen het gevoel dat ze in de wedstrijd kwamen. Ze stopten er veel energie in en wij maakten het onszelf moeilijk. Het was niet des Feyenoords", concludeert de rechtsachter.

Boulahrouz snapt niet dat Feyenoord het de tweede helft helemaal kwijt was. "Ik herkende onszelf niet meer. Het was niet normaal. Iedereen moet bij zichzelf te rade gaan", vindt de routinier, wiens persoonlijke tegenstander Sam Larsson tweemaal doel trof. "Hij is een goede dribbelaar met veel kwaliteiten en een goed overzicht. Een goede speler", aldus Boulahrouz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen