Bild voorspelt ontslag Luhukay bij Hertha BSC

4 februari 2015, 11:39

De dagen van Jos Luhukay bij Hertha BSC lijken te zijn geteld. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde en invloedrijke Sport Bild zit de Nederlander op de schopstoel in Berlijn en kan een nederlaag tegen subtopper Bayer Leverkusen, vanavond, de druppel zijn die de emmer doet overlopen.

In de laatste wedstrijden van 2014 presteerde Hertha BSC al zeer slecht, met een 0-5 thuisnederlaag tegen TSV 1899 Hoffenheim als dieptepunt. In de winterstop zou de clubleiding hebben afgesproken dat het Luhukay drie wedstrijden gaf om het tij te keren. Wedstrijd nummer één daarvan, afgelopen weekend tegen Werder Bremen, liep uit op een grote deceptie. Werder Bremen, een directe concurrent, was met 2-0 te sterk.

Volgens Bild staat al bijna vast dat Luhukay (51) de eerste Bundesliga-trainer van 2015 wordt die ontslagen gaat worden. Mocht het misgaan tegen Leverkusen, zit het dienstverband van de Nederlander er naar alle waarschijnlijkheid op. Bij Hertha spelen de Nederlanders John Heitinga en Roy Beerens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen