Fraser wil alleen topfitte Sno: "Ga mensen niet optrainen"

Fraser wil alleen topfitte Sno: "Ga mensen niet optrainen"

4 februari 2015 – Het is allesbehalve zeker dat Evander Sno een contract krijgt bij ADO Den Haag. De middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van de club uit de Hofstad, maar daar staan wel bepaalde voorwaarden tegenover. Coach Henk Fraser legt in gesprek met Omroep West uit wat hij van de clubloze Sno verwacht.

"Evander is een verhaal op zich", zegt Fraser, die met Sno om de tafel wil voordat een contract afgesloten wordt. "Sowieso wil ik, als je de tijd hebt, even met iemand zitten. Face-to-face. Dat hebben we nog niet gehad. Er zijn een aantal dingen die meespelen, die iedereen weet. Gezondheid? Ja, maar ook: is hij meteen inzetbaar, want de tijd is vrij kort voor ons om de schade te herstellen. Dus dan heb je ook mensen nodig die er direct staan."

Alleen een topfitte Sno is welkom bij ADO Den Haag, benadrukt Fraser. "Als blijkt dat hij niet wedstrijdfit is, gaat er dan een streep door zijn naam? Ja, Ik ga mensen niet optrainen. Ik heb ze direct nodig."

In het verleden kampte Sno (27) met hartklachten, waardoor hij nu met een defibrillator speelt. Het afgelopen half jaar speelde hij voor het Belgische Westerlo, daar werd zijn contract in december ontbonden.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 14 juli 2020

  2. maandag 13 juli 2020