Maaskant: "Rode kaart was helaas niet in ons voordeel"

4 februari 2015, 09:37

Met elf tegen tien leek NAC Breda dinsdag een uitgelezen kans te hebben om te stunten tegen PSV. Maar ondanks de vroege rode kaart voor Jetro Willems, de snelste uit de historie van de Eredivisie, bleef NAC Breda met lege handen. Het verloor met 0-2 van de tien Eindhovenaren.

"De teleurstelling is groot, omdat we er tegen tien man niet meer uit hebben kunnen halen. We speelden in balbezit in een veel te laag tempo en stonden PSV toe om twee keer toe te slaan uit de omschakeling. Dat neem ik mijn spelers vooral kwalijk", zegt coach Robert Maaskant van NAC Breda in BN De Stem over het duel met de koploper.

Volgens hem speelde de rode kaart zijn team niet in de kaart. "We kregen ineens te maken met een heel ander strijdplan. Als behoudende ploeg werden we gedwongen om dominant te gaan spelen. Daar hadden wij veel moeite mee. We waren niet bij machte om PSV kapot te spelen. Die rode kaart was helaas niet in ons voordeel. Vergeet niet dat PSV tien internationals heeft. Daar stappen we met z'n allen wel erg makkelijk overheen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen