Van Gaal adviseert gokkers om in te zetten op ManU

Van Gaal adviseert gokkers om in te zetten op ManU

4 februari 2015 – Louis van Gaal was na de eenvoudige overwinning van Manchester United op Cambridge United (3-0) in een opperbest humeur. Na de zege op de vierdeklasser in de vierde ronde van de FA Cup toonde de Nederlander zich bijzonder optimistisch over de kansen van zijn ploeg om het bekertoernooi te winnen.

Manchester United is de enige ploeg uit de top vier van de Premier League die de vijfde ronde van de FA Cup bereikt heeft. Chelsea, Manchester City en Southampton sneuvelden allen voortijdig. "We hebben een echte kans nu", stelt Van Gaal. "Waarom? Omdat we de hoogst geklasseerde ploeg in het toernooi zijn."

Van Gaal acht de kans groot dat zijn ploeg, voor het eerst sinds elf jaar, de FA Cup kan winnen. "Misschien zetten veel mensen hun geld in op ons", denkt de coach. Geld inzetten op FA Cup-winst van Manchester United is niet onverstandig, vindt de oud-bondscoach. "Ik mag zelf niet wedden en houd er ook niet van. Maar ik kan jullie een tip geven! De hoogst geklasseerde ploeg heeft meer kans dan lager geklasseerde teams."

Bij de bookmakers is Arsenal favoriet voor winst van de FA Cup, gevolgd door Man United.

gerelateerd