Marcellis ziet 'heel slecht' NAC: "We moeten hard trainen"

4 februari 2015, 08:30

Het speelde de hele wedstrijd met een man meer, maar toch was NAC Breda dinsdag niet opgewassen tegen PSV. In het Rat Verlegh Stadion liet de degradatiekandidaat zich met 0-2 inpakken door het tiental uit Eindhoven. Pijnlijk, vindt aanvoerder en oud-PSV'er Dirk Marcellis.

Op de website van zijn club laat Marcellis weten zeer ontevreden te zijn over het optreden van zijn ploeg tegen de tien PSV'ers. "We hebben het in balbezit heel slecht gedaan vandaag. We spelen tegen tien man, dus je weet dat je goed de bal moeten laten circuleren. Maar we lijden onnodig balverlies, waardoor PSV de momenten uit gaat kiezen om te counteren. Dan krijg je het tegen deze ploeg heel moeilijk. We moeten hard trainen."

"We creëren te weinig en als je kijkt naar de doelpunten tegen, dan zie je dat het momenten zijn waar we de bal makkelijk verliezen", vult een andere speler met een PSV-verleden, Menno Koch, aan. "We hebben ons lang voor kunnen bereiden op die momenten en er op tv naar gekeken, maar ze zijn dodelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen