Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Swerts: "Ik spring op om iets ergs te voorkomen"

Swerts: "Ik spring op om iets ergs te voorkomen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 februari 2015 – Hij was na afloop de gebeten hond, maar Gill Swerts ontkent dat hij Jetro Willems bewust een rode kaart aan probeerde te smeren. De Belg ging in de eerste minuut als een stervende zwaan naar de grond, terwijl hij helemaal niet geraakt werd door de pittig inkomende Willems. De PSV'er kreeg een rode kaart voor deze actie.

Op de website van NAC Breda geeft Swerts tekst en uitleg bij het veelbesproken moment, dat leidde tot de snelste rode kaart ooit in de Eredivisie. "Mijn eerste reactie is er een van schrik. De bal valt '50-50'. Ik spring op om iets ergs te voorkomen. Ik val ongelukkig en blesseer daarbij mijn heup. Dat is ook de reden dat ik de tweede helft wordt gewisseld", beweert de verdediger.

Dat PSV woedend op hem is, kan de oud-speler van onder meer Feyenoord en AZ wel begrijpen. "Het is logisch dat PSV over me heen valt, want zij raken hierdoor snel in de wedstrijd een belangrijke pion kwijt."

Ondanks de vroege rode kaart voor Willems won PSV overigens met 0-2 in het Rat Verlegh Stadion. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd