Heracles zet Tannane en Bel Hassani uit selectie

3 februari 2015, 15:47

Het in degradatienood verkerende Heracles Almelo doet de komende twee duels geen beroep op Oussama Tannane en Iliass Bel Hassani. De twee spelers zijn disciplinair geschorst, bevestigt voorzitter Jan Smit tegen TC Tubantia. Aanleiding is een akkefietje op het veld tijdens de wedstrijd tegen AZ.

In Alkmaar kregen Tannane en Bel Hassani het met elkaar aan de stok nadat de thuisploeg op 2-0 gekomen was. Ook daarna vielen harde woorden tussen de twee. Voor Tannane was het al de tweede keer in korte tijd dat hij tijdens een wedstrijd voor opschudding zorgde, in de eerste wedstrijd na de winterstop kreeg hij het al aan de stok met aanvoerder Mark-Jan Fledderus. Aanleiding was toen een vrije trap, die Tannane tegen de afspraken in wilde nemen. Fledderus stak daar een stokje voor en liet Jeroen Veldmate de vrije trap nemen.

Tannane en Bel Hassani kregen het nieuws over hun disciplinaire schorsing dinsdag te horen van voorzitter Smit. "Dit gedrag past niet bij een club als Heracles", zegt de preses in de regionale krant.

Door de straf missen de twee spelers de wedstrijden tegen FC Groningen en Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen