Jans over komst Necid: "Wij hebben écht geluk gehad"

3 februari 2015, 08:31

Hij geeft het eerlijk toe: coach Ron Jans van PEC Zwolle had een terugkeer van Tomas Necid al uit zijn hoofd gezet. Het leek onhaalbaar voor de bekerwinnaar om de spits, die in de eerste seizoenshelft gehuurd werd van CSKA Moskou, terug te halen. Maar op de laatste dag van de transfermarkt gebeurde het toch.

"Wij hebben écht geluk gehad", zegt Jans in De Telegraaf over de verrassende transfer. "Sinds donderdag of vrijdag hadden we zoiets van: dit lukt niet meer. We hadden er altijd op gehoopt, maar waren eigenlijk geen partij. Hij was al medisch gekeurd bij Chievo Verona, maar Tomas heeft nog een voetblessure, die hij opliep in zijn laatste wedstrijd voor ons tegen Cambuur. Chievo had in degradatiestrijd een spits nodig die er gelijk staat."

Omdat Serie A-club Chievo om die reden afhaakte, moest Necid terug naar CSKA Moskou. Zijn contract in Rusland werd ontbonden, waarna PEC Zwolle toesloeg. Jans. "Hij heeft hier ook nog zeker drie weken de tijd nodig om wedstrijdfit te worden. Maar in maart, april en mei, daar gebeurt het allemaal. Dit is goed nieuws."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen