Anderlecht haalt gewenste ervaring weg bij FC Porto

2 februari 2015, 23:16

Anderlecht heeft vlak voor het verstrijken van de deadline van de wintertransferperiode nog een versterking binnengehaald. De regerend kampioen van België heeft met FC Porto overeenstemming bereikt over de transfer van Rolando Jorge Pires Fonseca. De 29-jarige centrale verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de club uit de Portugese havenstad.

De geboren Kaapverdiaan wordt door Anderlecht gezien als een aanwinst die de nodige ervaring meebrengt. "Met Rolando hebben we onze ervaren centrale verdediger binnen. We legden de lat erg hoog en we zijn erg verheugd omdat we een speler van zijn kaliber naar Brussel konden halen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar zijn uiteindelijke komst is het meer dan waard. Met hem zijn we gewapend om te strijden voor de hoofdprijzen", stelt de dolblije algemeen directeur Herman Van Holsbeeck op de clubwebsite.

Rolando verdedigde eerder in zijn carrière de clubkleuren van Belenenses, FC Porto, Napoli SS (huur) en Internazionale (huur).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen