Valencia puntloos na bezoek aan La Rosaleda

2 februari 2015, 22:51

Valencia is weer een keer tegen een nederlaag aangelopen in de Primera División. De ploeg uit de sinaasappelstad was al zeven wedstrijden op rij ongeslagen, maar moest maandagavond het onderspit delven tegen Malaga. In Zuid-Spanje werd met minimale cijfers verloren: 1-0.

Samu Castillejo kroonde zich in de eerste helft met een keurige kopbal tot matchwinner bij Malaga, waar Nordin Amrabat na ruim een uur spelen binnen de lijnen kwam. De oud-speler van onder meer VVV Venlo en PSV was een van de spelers die de kans kreeg om de score uit te breiden, maar hij raakte de paal. Valencia kon er weinig tegenover stellen, zeker nadat João Cancelo na 73 minuten spelen mocht douchen met een rode kaart op zak. Het bleef zodoende bij 1-0.

Valencia geeft nummer vier Sevilla door de nederlaag de kans om uit te lopen naar een voorsprong van vier punten. De Andalusiërs moeten dan wel in een inhaalduel met Real Madrid zien af te rekenen. Malaga is dankzij de zege geklommen naar de zevende plaats, met zes punten achterstand op Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen