PEC haalt Babalj: "In zomer al hoog op wensenlijstje"

2 februari 2015, 17:16

PEC Zwolle heeft vandaag (maandag) via de officiële kanalen bevestigd dat Eli Babalj per direct deel gaat uitmaken van de selectie. De aanvaller wordt een half jaar gehuurd van AZ en kan na het huidige seizoen op permanente basis worden ingelijfd door de bekerhouder.

De 22-jarige Australiër werd door AZ naar Nederland gehaald, maar kon daar niet imponeren. Van een debuut in de Alkmaarse hoofdmacht kwam het dan ook niet. Hij speelde tien keer mee met Jong AZ en had in deze duels een aardig moyenne, met acht doelpunten. Naast de Australische nationaliteit heeft Babalj ook een Bosnisch paspoort.

"Babalj werd enkele jaren terug als groot talent naar Nederland gehaald", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp over de aanwinst, die Tomas Necid opvolgt. "Alleen zit hij bij AZ momenteel op een dood spoor. Eli stond van de zomer al hoog op ons wensenlijstje, maar van een overgang kwam het toen niet. Ik ben blij dat het de club nu wel gelukt is hem te contracteren, want ik verwacht dat hij voor ons van waarde kan zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen