'Den Bosch ziet spelers naar Cluj en Jong PSV gaan'

2 februari 2015, 17:07

FC Den Bosch moet het in de tweede seizoenshelft zonder Erik Quekel en Benjamin van den Broek stellen. Spits Quekel lijkt verhuurd te gaan worden aan Jong PSV, terwijl middenvelder Van den Broek voor een Roemeens avontuur gaat bij Universitatea Cluj.

De 27-jarige Quekel komt volgens het Eindhovens Dagblad de rest van het seizoen op huurbasis uit voor Jong PSV. Er moet nog wel een slag om de arm worden gehouden, aangezien hij de medische keuring nog met succes moet doorstaan en het papierwerk ook nog afgerond moet worden. De spits wordt door PSV als een ervaren kracht voor de beloften gezien, die talenten kan helpen in hun ontwikkeling.

De eveneens 27-jarige Van den Broek gaat volgens diverse media voor anderhalf seizoen aan de slag bij het Roemeense CFR Cluj. De middenvelder had een aflopend contract bij Den Bosch, dat hem eerder al toestemming gaf om met de Roemenen in gesprek te gaan. Cluj kwam de afgelopen jaar liefst drie keer uit in de Champions League. Alfons Groenendijk is er technisch directeur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen