Excelsior en NAC scoren niet in degradatiekraker

31 januari 2015, 21:45   Bijgewerkt: 31 januari 2015, 22:03

NAC Breda heeft op Woudestein een punt gepakt tegen Excelsior. De Brabanders hielden de Rotterdamse formatie in een bijzonder gesloten duel op 0-0.

Excelsior tegen NAC stond vlak voor de winterstop al op het programma, toen voor de KNVB-beker. De Rotterdammers waren in december met liefst 6-0 te sterk voor de Brabanders. Robert Maaskant was destijds nog geen trainer van NAC, maar zag de wedstrijd wel. Naar aanleiding van de slachtpartij stuurde hij toenmalig trainer van NAC, Eric Hellemons, een bericht met de tekst 'of hij misschien kon helpen.'

De eerste kans van de wedstrijd was voor Menno Koch. De kersverse aanwinst van NAC kwam helemaal vrij voor het doel, maar kopte toch nog behoorlijk ver naast. Even later kreeg aan de andere kant opnieuw een verdediger de kans om te scoren. Nu was het Jurgen Mattheij die van dichtbij een poging mocht wagen, maar ook hij kreeg de bal niet tegen de touwen.

Makkelie

Makkelie

Met dit gelijke spel blijft NAC een marge van vier punten houden op de nummer laatst FC Dordrecht. Excelsior blijft op de dertiende plaats staan. De ploeg van Marinus Dijkhuizen hield voor het eerst sinds 2012 weer eens de nul in eigen huis en ook toen was NAC de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen