Ronaldo-loos Real komt vroege achterstand te boven

31 januari 2015, 18:12   Bijgewerkt: 31 januari 2015, 20:53

Real Madrid heeft voor de vierde opeenvolgende keer drie punten gepakt in de Spaanse competitie. Waar de titelverdediger vorige week grote moeite had met Córdoba (1-2), werd zaterdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu zonder problemen gewonnen van Real Sociedad: 4-1. Wel keek Real Madrid al binnen één minuut tegen een achterstand aan.

Aanvankelijk leek Real Madrid een lastige middag tegemoet te gaan. Real Sociedad nam in de openingsminuut de leiding doordat Aritz Elustondo raak knikte uit een hoekschop. Daarna lieten de bezoekers uit het Baskenland echter weinig meer zien. In de derde minuut kwam Real Madrid al weer op gelijke hoogte. James Rodríguez kreeg van de Real Sociedad-verdedigers alle gelegenheid om een voorzet van Marcelo binnen te koppen.

Real Madrid moest het stellen zonder Cristiano Ronaldo. De Portugees misdroeg zich afgelopen weekend tegen Córdoba - hij trapte na - en zat daarom op het strafbankje. De equipe van coach Carlo Ancelotti had haar sterspeler ook helemaal niet nodig om te winnen van het tamme Real Sociedad. Sergio Ramos zorgde acht minuten voor de rust voor de 2-1. De verdediger kreeg een gekeerd schot van Karim Benzema voor de voeten en haalde vervolgens doeltreffend uit.

Benzema had na de pauze wel succes in de afwerking. Met twee doelpunten bepaalde de Fransman eigenhandig de eindscore op 4-1. Bij de 3-1 stond assistgever Gareth Bale, die vanwege de absentie van Ronaldo weer eens de linkerflank mocht bestrijken, wel buitenspel. De 4-1 was een fraai schot van Benzema.

Koploper Real Madrid neemt door de winst een voorsprong van vier punten op nummer twee FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen