Lodeweges baalt van puntenverlies en vertrek Sinkgraven

31 januari 2015, 10:28

Dwight Lodeweges heeft ongetwijfeld betere vrijdagavond meegemaakt dan die van deze week. De oefenmeester wist met sc Heerenveen niet winnen op bezoek bij FC Dordrecht (0-0) niet te winnen, terwijl na afloop van het duel bekend werd dat spelmaker Daley Sinkgraven naar Ajax verkast.

Het wachten is nog op de officiële bevestiging, maar de kans dat Sinkgraven zijn laatste duel voor de Friezen gespeeld heeft, is erg groot. "Ik baal ervan dat hij weggaat, want hij is een ontzettend goede voetballer", zegt de coach tegen Omroep Friesland. Lodeweges is wel blij voor zijn pupil. "Voor hem zou het hartstikke mooi zijn, want wie wil er nou niet naar Ajax? Hij heeft het dan geweldig gedaan in een jaar tijd in het eerste van Heerenveen. Het is fantastisch voor hem als het rondkomt."

Lodeweges zag zijn ploeg knoeien op visite bij Dordrecht. "Ik vind dat we niet goed genoeg waren om te winnen", zegt hij eerlijk. "In de eerste helft hadden we een goal kunnen maken en in het begin van de eerste helft ook. Dan had je met 1-0 voor gestaan en dan kan het zomaar over zijn. Maar dat lukte niet en in de tweede helft hebben we het hartstikke moeilijk gehad met Dordrecht. Uiteindelijk waren we gewoon niet goed genoeg. We hadden het beter moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen