Strijdend Dordrecht pakt punt tegen pover Heerenveen

30 januari 2015, 21:58   Bijgewerkt: 30 januari 2015, 22:40

SC Heerenveen is er voor de tweede keer dit seizoen niet in geslaagd te winnen van FC Dordrecht. In Dordrecht eindigde de teleurstellende ontmoeting in 0-0. De bezoekers waren de bovenliggende partij in de eerste helft, Dordrecht maakte op basis van de tweede helft het meeste aanspraak op de zege. Door de remise is de promovendus NAC Breda op drie punten genaderd. Heerenveen blijft zevende.

In die aanval begon Joey van den Berg verrassend in de punt van de aanval. Hij verving de geschorste Mark Uth. het gemis van de topscorer deed zich voelen, maar Van den Berg kreeg in de eerste helft wel twee grote kansen. Beide keren was Filip Kurto de sta in de weg. De eerste keer kopte hij hard van dichtbij op de vuisten van de keeper, de tweede poging was een schot van de rand van het strafschopgebied, die Kurto met zijn voeten uit het doel hield.

Veel meer dan die twee mogelijkheden wist Heerenveen niet te creëren. Dat mag opvallend genoemd worden, aangezien de Friezen vorige week Vitesse aan gort speelde (4-1). Van die wervelende ploeg was vanavond weinig meer te zien. Het had opvallend veel moeite om de bal van het middenveld naar de aanval te krijgen en zakte na de pauze heel ver weg.

In de laatste twintig minuten ging Dordrecht op zoek naar de zege. Heerenveen liet het allemaal gebeuren en kwam enkele keren erg goed weg. De hekkensluiter legde veel meer inzet en wilskracht op de mat, zonder levensgrote kansen te creëren. Zowel Dordrecht als Heerenveen nam in de laatste minuten genoegen met een punt, waardoor Heerenveen wederom niet wist te winnen van de nummer laatst van de Eredivisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen