Maaskant: "Met nieuwe jongens voorin gevaarlijker"

30 januari 2015, 18:33

Voor NAC Breda staat komende zaterdag de eerste wedstrijd van drie duels in acht dagen op het menu. De ploeg van coach Robert Maaskant gaat op bezoek op het Woudestein van Excelsior. De Bredanaars hebben slechte herinneringen aan dit stadion, omdat daar onlangs met 6-0 verloren werd in het toernooi om de KNVB Beker.

Maaskant, die alleen Henrico Drost nog moet missen in Rotterdam, nam het roer enkele weken geleden over van zijn assistent Eric Hellemons en wil stapje voor stapje groei zien bij NAC. "Aanvallend moeten we nog aan een aantal dingen werken", weet de trainer. "Voorin moeten we scherper worden, maar op de trainingen zie je dat we steeds meer kansen creëren. Met de nieuwe jongens zijn we voorin gevaarlijker."

Excelsior won midweeks in de beker met 1-4 bij Roda JC, waardoor de tegenstander van NAC genoeg vertrouwen zal hebben. "Excelsior doet het uitstekend, ze spelen goed voetbal. We moeten de komende tijd ergens gaan verrassen en af en toe gaan winnen. Dit is daarom zeker een belangrijk duel", aldus Maaskant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen