Van Gaal haalt talent, Fletcher praat met West Ham

30 januari 2015, 16:44

Manchester United heeft zich vrijdag verzekerd van de komst van het twintigjarige talent Sadiq El Fitouri. De verdediger maakt de overstap van de amateurs van Salford City en sluit in eerste instantie aan bij het tweede elftal. Hij tekent een contract voor anderhalf jaar. Opvallend is dat de jongeling afkomstig is uit de jeugdopleiding van Manchester City, de grote rivaal van de club van manager Louis van Gaal

Voor de eerste selectie lijken er verder geen spelers meer bij te komen. Er worden de nodige spelers met Man United in verband gebracht, maar Van Gaal liet op een persconferentie weten dat hij geen transferactiviteiten meer verwacht. "We zullen niets doen en dat heb ik ook al vaker gezegd, ook al lees je van alles over bepaalde spelers waarin wij geïnteresseerd zouden zijn."

Misschien gaat er nog wel een speler weg bij Man United. Darren Fletcher is in gesprek met West Ham United. Dat heeft Van Gaal op zijn perspraatje bevestigd. Zodoende is het nog maar de vraag of de geroutineerde middenvelder na de winter nog op Old Trafford speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen