Dubbel contractnieuws bij Stoke, Palace strikt Mutch

Dubbel contractnieuws bij Stoke, Palace strikt Mutch

29 januari 2015 – Stoke City is erin geslaagd om twee steunpilaren langer aan boord te houden. The Potters maakten vandaag (donderdag) via de officiële kanalen wereldkundig dat de ervaren spelers Peter Crouch (33) en Glenn Whelan (31) hun contract met twee jaar verlengd hebben. De spits en de middenvelder liggen zodoende tot medio 2017 vast in het Britannia Stadium.

De boomlange Crouch werd in de zomer van 2011 overgenomen van Tottenham Hotspur, Whelan werd in januari 2008 weggeplukt bij Sheffield Wednesday. Samen kwamen de spelers al tot meer dan 350 wedstrijden voor de ploeg van manager Mark Hughes. "Ze zijn de ruggengraat van het elftal en hebben laten zien dat ze fantastische aanwinsten waren", stelt voorzitter Tony Scholes.

Ook bij Crystal Palace is er contractnieuws naar buiten gebracht. Jordon Mutch maakt de overstap van Queens Park Rangers en tekende een overeenkomst voor 4,5 jaar op Selhurst Park. De  23-jarige middenvelder is de eerste permanente aankoop van manager Alan Pardew.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 juli 2020

  2. vrijdag 3 juli 2020

  3. donderdag 2 juli 2020