PEC hoopt nog op Necid: "Maar geen ontwikkelingen"

28 januari 2015, 15:44

PEC Zwolle koestert nog steeds hoop op de terugkeer van Tomas Necid. De bekerwinnaar zag de 25-jarige spits deze winter terugkeren naar CSKA Moskou, dat hem in de eerste seizoenshelft uitleende. De Tsjech is zoekende naar een nieuwe club en lijkt op weg te zijn naar Juventus. PEC Zwolle hoopt dat het Necid, als hij onder contract staat bij een nieuwe club, nog een half jaar kan huren.

"Er zijn geen concrete ontwikkelingen, maar wij willen wel weten waar we aan toe zijn", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp tegen Voetbal International. "We hebben de zaakwaarnemers laten weten dat we hem graag opnieuw willen huren. Verder zijn wij op dit moment geen partij. Pas als Tomas ergens een contract heeft getekend, kunnen wij ook het gesprek aangaan. We hebben met Stef Nijland, Boris Rasevic en Sheraldo Becker meerdere opties voor de spitspositie, al is Necid uiteraard meer dan welkom", geeft de PEC Zwolle-directeur aan.

Mocht Necid niet komen, dan zoekt PEC Zwolle misschien nog verder. "Of we een plan B hebben? We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Een goede en betaalbare spits moet zich wel aandienen. Zo niet, dan gaan we met deze selectie verder", aldus Nijkamp. Necid was in de eerste helft van het seizoen topscorer met acht doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen