Becker vervangt Nijland in basisformatie PEC Zwolle

27 januari 2015, 17:40

In de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur heeft Sheraldo Becker een basisplek bij PEC Zwolle. De van Ajax gehuurde aanvaller vormt een voorhoede met Ryan Thomas en een andere oud-Ajacied, Jody Lukoki. Op de positie van Becker stond afgelopen weekend, in de competitiewedstrijd tegen AZ (1-1), nog Stef Nijland. Hij ontbreekt wegens RTV Oost nu wegens ziekte in de selectie van coach Ron Jans.

Een andere opvallende naam in de basisformatie van PEC Zwolle is verdediger Maikel van der Werff. Hij is voldoende hersteld van een blessure om terug te keren in de basis. Zijn rentree gaat ten koste van Aleksandr Bjelica, die tegen AZ nog aan de aftrap verscheen. Om diverse redenen ontbreken Joost Broerse, Max de Boom, Mustafa Saymak, Thanasis Karagounis en Trent Sainsbury in de wedstrijdselectie van de bekerhouder.

Bij SC Cambuur ontbreekt de van Manchester City gehuurde Sinan Bytyqi, coach Henk de Jong kiest voor Daniël de Ridder. De wedstrijd in Leeuwarden in de kwartfinale van de KNVB Beker begint om 18.30 uur.

Opstellingen

SC Cambuur: Zeinstra-  Pereira, Mac Intosch, Reijnen, Bijker- El Makrini, Bakker, Vd Streek- Narsingh, Ogbeche, De Ridder

PEC Zwolle: Hahn- Van Polen, Lam, Van der Werff, Van Hintum- Rienstra, Drost, Brama- Lukoki, Becker, Thomas

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen