Advies voor Feyenoord: "Haal Kuyt, vd Berg en Narsingh"

27 januari 2015, 11:54   Bijgewerkt: 27 januari 2015, 14:15

Had Feyenoord voor afgelopen weekend nog enige hoop op de landstitel, dan lijkt het deze na de remise (0-0) in de klassieker tegen Ajax te kunnen laten varen. Het is duidelijk waar het aan schort bij de Rotterdammers: waar PSV en Ajax respectievelijk 51 en 45 doelpunten maakte, wist Feyenoord het net slechts 33 keer te vinden. Mario Been denkt de remedie echter voorhanden te hebben.

De voormalig coach van Feyenoord zegt in het Algemeen Dagblad dat hij beseft dat hij niet al te goed bevriend is met de huidige clubleiding van Feyenoord. "Maar ik beperk mij gewoon tot de feiten en dan constateer ik, net als iedereen, dat er niet goed is geanticipeerd op het vertrek van Graziano Pellè. Slechts 33 goals, dat kan toch geen verrassing zijn voor de clubleiding?'', stelt Been kritisch.

Spits Colin Kazim-Richards was tot dusver zeven keer trefzeker in de Eredivisie. "Ik ben inmiddels wel zo ver dat ik snap dat Kazim in de selectie van Feyenoord past, maar dan in een rol als het allemaal niet loopt en er moet iets gebeuren. Maar niet als eerste spits", aldus Been. "Ik denk dat Toornstra nog de meeste doelpunten achter zijn naam heeft als het seizoen erop zit", vervolgt de oud-trainer van de Rotterdammers.

Dit seizoen wordt het grijpen van de titel een hels karwei. "Dan volgend seizoen maar", zegt Been. "Dirk Kuyt wil graag naar Feyenoord, meteen ophalen dus, lijkt mij. Als Clasie vertrekt, haal je Joey van den Berg van Heerenveen, dat kan de nieuwe Paul Bosvelt worden in de Kuip. En vervolgens haal je Furdjel Narsingh van Cambuur als rechterspits. Dan ben je klaar", zo luidt het transferadvies van de oefenmeester, die momenteel geen club heeft en als tv-analyticus werkzaam is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen