Cassano boos op Parma en onzeker over toekomst

27 januari 2015, 10:51

Maandagavond werd officieel bekendgemaakt dat de wegen van Antonio Cassano en Parma per direct gescheiden zijn. De aanvaller fileert de clubleiding van de hekkensluiter van de Serie A daags na zijn vertrek en stelt bovendien dat hij overweegt om een punt te zetten achter zijn carrière. "Geld is het probleem niet."

Met wederzijdse instemming werd het contract van Cassano bij Parma verscheurd. "Ik voel me nu beter", zegt de Italiaanse international tegen Sport Mediaset. "Ik wilde het hoofdstuk afsluiten, omdat ze me zeven maanden lang aan het lijntje gehouden hebben. Ik ben er moe van en heb besloten om het achter me te laten. Ik heb geen problemen met de Parma-fans, mijn ex-teamgenoten en de medewerkers, maar ik ben wel boos op de mensen die van het perfecte Parma een drama gemaakt hebben."

Parma kwalificeerde zich afgelopen seizoen voor de Europa League, maar zag haar deelname aan het toernooi door financiële problemen in rook opgaan. In december werd de club verkocht aan nieuwe eigenaren, maar dat heeft de situatie volgens Cassano niet verbeterd. "Ik miste vier miljoen euro aan salaris. Ik heb in zeven maanden geen euro gekregen, terwijl ze elke keer zeiden dat we het betaald zouden krijgen."

Cassano weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. "Mijn zaakwaarnemer stelde een stap naar Amerika voor, maar dat doe ik pas als ik 40 jaar ben en niet meer kan rennen", aldus de 32-jarige aanvaller. "We zullen zien wat er gebeurt. Ik wacht tot juni. Als er niets gebeurt, dan kan ik er zelfs mee stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen