Hooiveld maakt seizoen op huurbasis af bij Millwall

Hooiveld maakt seizoen op huurbasis af bij Millwall

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 januari 2015 – Jos Hooiveld maakt het seizoen af bij Millwall. De Nederlandse verdediger werd door Southampton uitgeleend aan Norwich City, maar heeft een akkoord bereikt om Carrow Road vroegtijdig te verlaten, zodat hij een samenwerking met de andere Championship-club aan te gaan.

Hooiveld kwam de gelederen van Southampton in de zomer van 2011 versterken en speelde vervolgens een belangrijke rol in de promotie naar de Premier League. Hij kwam tot 41 optredens in zijn eerste seizoen bij The Saints, waarvoor hij een doelpunt maakte in de wedstrijd waarin promotie bezegeld werd. Sindsdien kwam hij nog 28 keer in actie op het hoogste niveau, waaronder in overwinningen op Liverpool, Manchester City en Chelsea.

Afgelopen seizoen kwam Hooiveld weinig aan spelen toe, waardoor een huurperiode bij Norwich uitkomst bood. Daar kwam hij echter slechts zes keer binnen de lijnen, waardoor een overstap naar Millwall beter voor hem was. Zijn nieuwe club staat momenteel 22ste in de Championship, drie punten van de veilige zone af.

gerelateerd