Balotelli ontbreekt in selectie: "Krijgt geen speciale behandeling"

25 januari 2015, 11:56

Het huwelijk tussen Liverpool en Mario Balotelli is voorlopig geen gelukkige. Zaterdag zat de Italiaan niet in de wedstrijdselectie voor het FA Cup-duel met Bolton Wanderers, en dat was niet voor het eerst dit seizoen. Trainer Brendan Rodgers is kritisch, maar hoopt dat de spits terug zal vechten. 

De miljoenenaankoop moet Fabio Borini, Rickie Lambert en zelfs jongeling Jordan Rossiter voor zich dulden in de hiërarchie. "Ik beoordeel hem elke dag op de training", legt Rodgers uit in gesprek met ESPN. "Mario is net als iedere ander speler en krijgt geen speciale behandeling. Als je minuten wilt maken, zul je het elke dag op de training moeten laten zien. Dan krijg je een plek in de selectie."

Rodgers sprak zaterdag een uur lang met Balotelli over de stand van zaken. "Hij begrijpt hoe hij er voor staat", vertelt de coach. "Hij weet wat er gevraagd wordt. Momenteel is het even lastig voor hem, maar hij weet welk niveau hij zal moeten halen. Ik heb er vertrouwen in dat hij goed zal reageren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen