Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cambuur-goalie hekelt PSV: "Alles op de counter, verschrikkelijk"

Cambuur-goalie hekelt PSV: "Alles op de counter, verschrikkelijk"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 januari 2015 – Leonard Nienhuis heeft er de pest in dat SC Cambuur zaterdagavond in eigen huis met 1-2 van PSV verloor. De ploeg uit Friesland kon prima mee komen met de koploper van de Eredivisie en creëerde in de eerste helft enkele goede kansen. Die werden echter niet benut, terwijl PSV effectief met de kansen omsprong. Volgens Nienhuis loerden de Eindhovenaren alleen op de omschakeling.

De doelman is absoluut niet te spreken over de speelwijze van de koploper. "PSV durft niet te voetballen, ze spelen alles op de counter. Verschrikkelijk", zegt Nienhuis tegen het ANP. "Het is knap als ze zo kampioen worden, maar ik vind het heel teleurstellend."

De sluitpost zag er bij de tweede tegengoal van Memphis Depay niet goed uit. "Ik moest ineens uit mijn doel komen omdat die voorzet werd aangeraakt", blikt hij terug. "Daarbij gleed mijn voet een beetje weg en kon Depay de bal over me heen koppen. Of ik me schuldig voel? Dat is een groot woord. Het was vooral ongelukkig. We staan weer met lege handen, maar moeten onszelf niet naar beneden praten. We hebben hartstikke goed gevoetbald tegen een ploeg die alleen maar countert." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd