Villarreal blijft voor tiende keer op rij ongeslagen

24 januari 2015, 23:56

De uitstekende reeks van Villarreal in de Spaanse competitie houdt aan. De equipe uit Castellon bleef zaterdag voor de tiende keer op rij ongeslagen, door in het eigen El Madrigal met 1-0 te winnen van laagvlieger Levante. Luciano Vietto maakte elf minuten na rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

Villarreal komt door de winst op gelijke hoogte met nummer vijf Valencia. Beide ploegen hebben 38 punten. Wel heeft Valencia nog een wedstrijd tegoed. De ploeg uit de sinaasappelstad krijgt zondag visite van Sevilla FC, dat met 39 punten vierde staat. De Andalusiërs speelden twee duels minder dan Villarreal.

In de middenmoot boekte Real Sociedad een 1-0 thuiszege op SD Eibar. Xabi Prieto kroonde zich met een treffer in de 55ste minuut, na voorbereidend werk van Rubén Pardo, tot matchwinner.