Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Belgische degradatiekandidaten spelen gelijk

Belgische degradatiekandidaten spelen gelijk

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 januari 2015 – In de kelder van de Belgische competitie is het hekkensluiter Lierse SK niet gelukt om in te lopen op concurrent Waasland-Beveren. De onderlinge ontmoeting eindigde zaterdag in het Herman Vanderpoortenstadion in Lier in een 1-1 gelijkspel. De achterstand van Lierse op Waasland-Beveren blijft daardoor zes punten.

Voormalig Eredivisiespeler Uche Nwofor bracht Lierse SK in de dertiende minuut aan de leiding, Renaud Emond maakte na een klein uur gelijk. Bij de thuisploeg maakte Joan Capdevila zijn debuut. De verdediger, in 2008 (Europees kampioen) en 2010 (wereldkampioen) succesvol met de nationale ploeg van Spanje, tekende eerder deze week een contract bij Lierse SK. Capdevila stond onder meer samen met Arjan Swinkels in de defensie van de rodelantaarnhouder.

Aan het einde van de competitie spelen de nummers vijftien en zestien tegen elkaar in een play-off. De verliezer degradeert rechtstreeks naar het tweede niveau, de winnaar gaat de nacompetitie in. Zodoende is de laatste plaats nog niet direct fataal voor Lierse SK.

In de subtop hielden KV Kortrijk en Charleroi elkaar op een 0-0 gelijkspel. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd