Ook Liverpool klungelt: replay tegen Bolton Wanderers

Ook Liverpool klungelt: replay tegen Bolton Wanderers

24 januari 2015 – Het is ongekend hoe moeilijk de Engelse topclubs het hebben in de vierde ronde van de FA Cup. Liverpool is veroordeeld tot een replay tegen Bolton Wanderers, nadat het zaterdag op het eigen Anfield niet verder kwam dan 0-0 tegen de tweedeklasser. Eerder dit weekend speelde het Manchester United van Louis van Gaal al 0-0 tegen vierdedivisionist Cambridge United; Chelsea, Manchester City, Southampton en Tottenham Hotspur werden zelfs uitgeschakeld.

Liverpool kreeg voor eigen publiek wel beduidend meer kansen dan Bolton, maar wist deze niet te verzilveren. Dat kwam vooral door het goede keeperswerk van Bolton-doelman Adam Bogdán. De Hongaar had een aantal mooie reddingen in huis, waaronder ook in de laatste minuut van de wedstrijd. Toen hield Bogdán Lucas Leiva van scoren.

Chelsea verloor eerder op de dag, ondanks een 2-0 voorsprong, van derdeklasser Bradford City (2-4). Premier League-koploper Manchester City boog in het eigen Etihad Stadium met 0-2 voor Championship-club Middlesbrough, terwijl het Southampton van Ronald Koeman met 2-3 ten onder ging tegen Crystal Palace. Tottenham Hotspur liet zich op eigen terrein verrassen door Leicester City (1-2).

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 21 juli 2019

  2. zaterdag 20 juli 2019