Cambuur blij met Rosheuvel: "Hij zorgt altijd voor dreiging"

23 januari 2015, 12:44

Zo'n anderhalve week voordat de transfermarkt dicht gaat, heeft SC Cambuur zijn tweede aanwinst van deze maand binnen. Na Manchester City-huurling Sinan Bytyqi kon coach Henk de Jong vrijdag Mikhail Rosheuvel verwelkomen. De vleugelspeler komt over van AZ en tekent een contract voor anderhalf jaar.

De verbintenis van Rosheuvel, die nog wel onder voorbehoud van de medische keuring is, bevat een optie voor nog een jaar. Over de hoogte van de transfersom wil Cambuur, net zoals AZ, geen mededelingen doen.

Marcel Keizer, de technisch directeur van SC Cambuur, toont zich opgetogen over de komst van de 24-jarige Rosheuvel. "We zijn heel blij met Mikhail. Hij heeft snelheid, kan een mannetje passeren en zorgt altijd voor dreiging. Bij onze manier van voetballen is dat enorm belangrijk", zegt hij op de site van zijn club.

Eerder droeg Rosheuvel de shirts van FC Omniworld, het huidige Almere City, en Heracles Almelo. Bij SC Cambuur speelt de rappe vleugelaanvaller de komende periode met het tenue met rugnummer veertien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen