Paauwe hoopt op opvolgers: "Tien jaar is te lang"

23 januari 2015, 08:21

Feyenoord hoopt zondag in de Amsterdam ArenA een eind te maken aan een lange reeks zonder zege. Voor de laatste driepunter van de Rotterdammers in de hoofdstad moeten we terug naar augustus 2005, toen het door doelpunten van Dirk Kuyt en Salomon Kalou 1-2 voor de bezoekers werd.

Patrick Paauwe, erbij in 2005, vindt het hoog tijd voor een nieuwe zege van Feyenoord in de ArenA. "Die wedstrijd van 2005 zal altijd in de boeken blijven, maar het is tijd dat wij niet meer over die laatste overwinning in de Arena praten", zegt de voormalig middenvelder in het AD. "Ik denk dat het weleens zover kan zijn dat er een nieuwe overwinning kan worden gevierd in Amsterdam. Dit is bij lange na niet het sterkste Ajax van de laatste jaren. En ik heb Feyenoord in de topper tegen PSV gezien, daar straalde het geloof en de flair vanaf. Op cruciale momenten ging het mis, maar als de ploeg daarvan heeft geleerd, kan het nu wel tot succes leiden."

Paauwe vindt dat dit het moment is voor een nieuwe Rotterdamse overwinning. "Tien jaar is te lang. Het had met kwaliteit te maken, dat besef ik ook wel. Maar dan nog is tien jaar zonder overwinning gewoon te lang."

De klassieker tussen Ajax en Feyenoord in de Amsterdam ArenA begint zondag om 12.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen