De Leeuw baalt van Groningen: "Het gaat niet door"

Ger
22 januari 2015, 22:55

Michael de Leeuw verwacht niet dat hij deze transferperiode nog naar China vertrekt. Jiangsu Guoxin-Sainty wil de aanvaller graag vastleggen, maar zijn huidige club FC Groningen eist een bankgarantie. Aangezien die nog altijd ontbreekt, lijkt de transfer te zijn mislukt.

De Leeuw heeft inmiddels een gesprek gehad met algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen. "De clubs waren al akkoord en ook ik was er in grote lijnen al uit met Sainty. Alleen de vereiste bankgarantie ontbrak. Daarom gaat het avontuur niet door", zegt De Leeuw tegen FOX Sports. Hij snapt de opstelling van FC Groningen. "Maar ik baal ook. Ze geven aan dat ze meedenken en me een transfer gunnen, maar uiteindelijk is dat dus niet het geval."

"Ik hoef hier niet weg, heb het naar mijn zin en lig goed bij de supporters. Maar ik vind het lastig om niet honderd procent het gevoel te hebben dat ik belangrijk ben voor Groningen. Het is de afgelopen jaren vaak zo geweest dat ik de ene week speelde en de andere weer op de bank zat. Ik wil niet het idee hebben dat een matig optreden me elke keer de kop kan kosten."

De aanvaller verwacht toch dat hij snel de knop weer om kan zetten. "Ik ga vol goede moed verder de tweede seizoenshelft in. Het is echt geen straf om voor Groningen te spelen, hoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen