Real Madrid heeft toptalent Ødegaard definitief binnen

22 januari 2015, 08:39

Hij is pas 16 jaar, maar toch werd de naam van Martin Ødegaard deze winter veelvuldig genoemd. Aan al het gespeculeer kan nu een einde komen; de langverwachte transfer van de Noorse middenvelder naar Real Madrid is rond. Dat meldt de Champions League-houder via de officiële kanalen.

Real Madrid meldt dat Ødegaard vandaag (donderdag) om 13.30 uur wordt gepresenteerd aan pers en publiek, mits hij de medische keuring eerder op de dag doorstaat. Verdere details zijn niet bekendgemaakt. Naar verluidt betaalt De Koninklijke een bedrag van 3,4 miljoen euro aan Stromsgodset IF voor de international. Ødegaard debuteerde vorig jaar oktober in de nationale ploeg van Noorwegen in het EK-kwalificatieduel met Bulgarije. Op dat moment was hij vijftien jaar en driehonderd dagen oud, waarmee hij de jongste speler ooit werd in de EK-voorronde.

De verwachting is dat Ødegaard, in wie onder meer ook Ajax interesse zou hebben gehad, direct gaat meetrainen bij het eerste elftal van Real Madrid. Wel zal hij eerst wedstrijden gaan spelen in het tweede team.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen