'Willem II geeft transfervrije Overtoom kans op eerherstel'

21 januari 2015, 19:55

Willie Overtoom vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij Willem II. De 28-jarige middenvelder is transfervrij nadat zijn contract bij het Belgische Zulte Waregem in januari al na een half jaar werd ontbonden.

Overtoom stapte afgelopen zomer transfervrij over naar de Belgische club, nadat zijn contract bij AZ ook al was ontbonden. Bij Zulte kwam hij tot slechts zes optredens. Scoren deed hij niet. Bij AZ kwam de middenvelder in anderhalf jaar tijd tot 26 officiële wedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Tussen 2008 en 2013 was Overtoom bij Heracles wél succesvol. In Almelo was hij in vierenhalf jaar goed voor 144 competitieduels en 39 doelpunten.

In Tilburg hoopt de Kameroense international zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. ''Meerdere Eredivisie-clubs hebben interesse. Ik ga alles rustig op een rijtje zetten, zodat ik dit keer de goede keuze maak. Afgelopen zomer hakte ik de knoop te snel door. Met de wijsheid van nu kan ik dat achteraf wel zeggen. Ik vind Willem II een goede optie. Voor een half jaar, want daarna wil ik weer verder kijken", verklaarde Overtoom woensdag tegenover FOX Sports.

Willem II-trainer Jurgen Streppel weet evenwel nog van niets. ''Ik weet nergens van. Er is geen geld voor versterkingen en we hebben eigenlijk ook niemand nodig. Ik zie Willie Overtoom hier niet naartoe komen. Ik heb hem in ieder geval niet gesproken.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen