Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ ziet Steinsson weer naar Engeland vertrekken

AZ ziet Steinsson weer naar Engeland vertrekken

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 januari 2015 – Oud-voetballer van AZ Grétar Steinsson gaat aan de slag als technisch directeur bij het Engelse Fleetwood Town, dat uitkomt in de derde Engelse divisie. De Alkmaarders hebben het vertrek van de 33-jarige IJslander op de clubsite bevestigd.

Steinsson deed de afgelopen maanden bij AZ zijn eerste ervaringen op als bestuurder, bij de A-selectie en in de jeugdopleiding. De oud-middenvelder droeg tussen 2005 en 2008 het shirt van de Alkmaarders en verhuisde vervolgens naar het Engelse Bolton Wanderers. De IJslandse international zette in 2013 bij Kayserispor een punt achter zijn carrière. Hij volgde vervolgens aan het Johan Cruyff Institute de studie voetbalmanagement.

Vorig jaar streek Steinsson weer neer bij AZ, maar vertrekt dus opnieuw naar Engeland. "We hadden hem graag behouden, maar we snappen dat hij deze mooie baan wil aannemen", aldus technisch directeur Earnest Stewart op de website van de Alkmaarders. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd