Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Eagles bezig aan slechte serie: "Het wordt zorgelijk"

Eagles bezig aan slechte serie: "Het wordt zorgelijk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 januari 2015 – Sinds Go Ahead Eagles naar de Eredivisie promoveerde, kende het nog niet zo'n slechte serie als op dit moment. Vier keer op rij gingen de Deventenaren ten onder en dat baart aanvoerder Marnix Kolder zorgen. Vooral aanvallend gezien laat het spel van de Eagles te wensen over.

De 1-0 nederlaag bij Willem II van zondag betekende een nieuwe domper voor Go Ahead. De club wilde de tweede seizoenshelft goed starten, maar wéér werd er verloren. "Het is een beetje weg", constateert Kolder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Vorig seizoen hebben we geweldige wedstrijden gespeeld. Dat komt er nu al een tijdje niet uit. Het oogt ook angstig van onze kant", aldus de Eagles-captain.

Alex Schalk, Lesly de Sa en Jules Reimerink hebben momenteel moeite om voor de aanvoer van de spits te zorgen. "De afgelopen jaren hadden we met Jarchinio Antonia en Xander Houtkoop veel pure snelheid voorin. Erik Falkenburg was als lopende middenvelder ook heel belangrijk. Met Antonia en Houtkoop heb ik drie jaar samen gespeeld. Zij vertrekken en dan verlies je veel vastigheden. Die moeten er opnieuw ingeslepen worden. Dat vergt tijd", weet Kolder.

"Het heeft er natuurlijk ook mee te maken dat dit ons tweede seizoen is", denkt de spits. "Vorig jaar kenden de ploegen ons amper. Nu weten ze toch beter wat ze van ons kunnen verwachten", schat Kolder in. De aanvoerder van Go Ahead weet wat er moet veranderen. "We moeten meer agressiviteit laten zien en durven te voetballen. Dat was onze kracht vorig jaar. De druk neemt toe. Logisch. De situatie begint langzaamaan zorgelijk te worden." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd