Roda JC van hel naar hemel: "Een echte teamprestatie"

21 januari 2015, 09:00

Roda JC heeft onderstreept dat het snel kan verkeren in de voetbalwereld. Afgelopen weekend liepen de Limburgers nog tegen een ontluisterende 3-0 nederlaag bij RKC Waalwijk aan, dinsdagavond wisten ze eredivisiekoploper PSV uit het bekertoernooi te knikkeren. Na verlenging werd het 3-2. "De wereld kan er in een paar dagen ineens heel anders uitzien"

De kater loog er niet om, na het echec in Waalwijk. Roda JC werd met 3-0 weggespeeld door de rode lantaarndrager van de Jupiler League. "Dat gaf een enorm rotgevoel", stelt aanvoerder Ard van Peppen tegen het ANP. "En vier dagen later winnen we ineens van PSV, fantastisch. Dit was een echte teamprestatie, we hebben er met z'n allen hard voor gevochten", aldus de rechtsback, wiens kater dus duidelijk weggespoeld is.

Roda JC kan zelfs zomaar in de halve finale van de KNVB Beker terechtkomen. In de kwartfinale stuit de ploeg van coach René Trost op Excelsior. "We hebben mooie papieren om de halve finale te halen. De beker is voor ons een toetje, die steeds lekkerder wordt. Maar de competitie blijft het belangrijkste, laat dat duidelijk zijn", benadrukt Van Peppen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen