PSV respecteert standpunt Excelsior inzake Coutinho

21 januari 2015, 08:20

PSV wilde Gino Coutinho bij Excelsior wegplukken, om hem in Eindhoven de rol van derde doelman te laten bekleden. De Kralingers gingen echter niet akkoord met de voorwaarden waarom de Eindhovense clubs de 32-jarige sluitpost wilde overnemen. Beide partijen reageren nuchter op het afketsen van een transfer.

Coutinho blijft zich gewoon concentreren op de club waar hij onder contract staat. "Ik zal me voor de volle honderd procent blijven inzetten voor Excelsior", belooft de doelman tegenover FOX Sports. De aanbieding van PSV liet te wensen over, laat algemeen directeur Ferry de Haan weten. "Met die financiële voorwaarden gaan wij niet akkoord. Gino is onze eerste doelman en die laten wij niet zonder slag of stoot gaan. Wat ons betreft is een overgang nu van de baan", spreekt hij duidelijke taal.

Technisch manager Marcel Brands van PSV moet de zoektocht naar een nieuwe derde keeper voortzetten. "Er is van ons nooit een bod geweest. We hebben alleen geïnformeerd. Zij willen hem houden als eerste doelman. Dat respecteren wij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen