Anderlecht strikt Marko Marin: "We gaan voor kwaliteit"

20 januari 2015, 16:49   Bijgewerkt: 20 januari 2015, 16:54

De bijzondere wintertransfer van Anderlecht is afgerond. De club uit Brussel bevestigt op haar website dat het Duits international Marko Marin tot de zomer huurt van Chelsea. Marin speelde eerder voor onder meer Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen, Sevilla en Fiorentina en kwam zestien keer uit voor de nationale ploeg van Duitsland. Hij maakte deel uit van de Duitse selectie voor het WK van 2010.

Bij Anderlecht knijpt met zich in de handen met de komst van de 25-jarige middenvelder. "Anderlecht gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. De komst van Marko Marin is een win-winsituatie voor beide partijen. Hier kan hij op het hoogste niveau spelen en paars-wit helpen om zijn ambities te verwezenlijken", aldus directeur Herman van Holsbeeck. Ook Marin zelf toont zich verheugd over zijn overstap naar de Belgische kampioen. "Ik ben blij dat ik in deze professionele omgeving mijn carrière een nieuw elan kan geven. Anderlecht is nog steeds een grote naam in Europa en ik ga er alles aan doen om deze mooie club aan nog meer prijzen te helpen."

Eerder deze maand leek Anderlecht ook rond te zijn met verdediger Alexander Scholz, maar zijn komst is van de baan. Hij tekende dinsdag bij een andere topclub uit de Belgische Jupiler League, Standard Luik. De 22-jarige verdediger komt over van Lokeren en heeft op Sclessin een contract tot medio 2019 getekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen